Një 27-vjeçare nga Siberia ka marrë pjesë në konkursin e versionit rus të “Playboy” dhe u ka dërguar disa foto të sajat lakuriq, por kjo i ka kushtuar shumë.

Ajo ishte e punësuar në një ndërmarrje shtetërore, dhe u shkakrua sepse drejtuesit menduan se pjesëmarrja e saj në atë konkurs i jepte institucionit një vëmendje të pashëndetshme.

Modelja Ana Anufrieva thotë se pas lajmit, as babai nuk i drejton më fjalën, dhe pas humbjes së punës u detyrua të shesë edhe shtëpinë që kishte marrë me kredi.

Tani ajo është e pastrehë, pa të dashur, thotë që e ka të pamundur të gjejë punë dhe familja refuzon të komunikojë. Megjithatë, nuk pendohet që e dërgoi foton te konkursi i Playboy.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel