Ditën e sotme në emisionin Open të Eni Vasilit është i ftuar kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili është edhe kandidati kryesor për të qenë kryeministri i ardhshëm i Kosovës.

Eni Vasili e ka pyetur se përse Lëvizja Vetëvendosje do të bëjë marshim më 28 nëntor në Tiranë.

Ai u shpreh:

Qendra e Vetëvendosjes në Tiranë nuk është as pozitë as opozitë, ajo është rregjistuar si OJF.

Ne e kemi frymën e përbashkët por nuk dirigjojmë dhe drejtojmë njëri tjetrin.

Ne jemi demokratë, ne e duam bashkimin kombëtar dhe sa më shumë aktivitete më 28 në frymën e bashkimit, aq më mirë është.

Të zbatohen marrëveshjet që janë midis Kosovës dhe Shqipërisë.

/A.Pali/

Top Channel