Presidenti Meta tha se është koha që Gjykata Kushtetuese të vihet në vijë dhe tha se askush nuk duhet të kalojë vijën e kuqe për këtë gjë.

“Betejë në nivelet më të larta po të jetë nevoja, mbrojtje e Kushtetutës e një vendi anëtar të NATO-s. Nuk falet njeri për Gjykatën kushtetuese”, tha Meta.

Top Channel