Nga 1 deri më 15 dhjetorë në llogaritë e qytetarëve të cilat kanë skanuar llogaritë fiskale duhet të paguhen afron 3 milion euro.

Ministrja e financave Nina Angellovska sot informoi se mesatarisht një person do të merr afro 10 euro. Nga DAP njoftojnë se prej kur është në fuqi kjo masë, është rritur dukshëm dhënia e llogarive fiskale. Gjatë muajit dhjetor duhet të paguhen të hollat për llogarit e skanuara për muajin korrik, gusht dhe shtator.

Top Channel