Një bazë e përdorur gjatë Luftës së Ftohtë për predha bërthamore ka dalë në shitje për 400 mijë dollarë.

Baza ndodhet në shkretëtirën e Arizonës dhe dikur ka mbajtur predhat ndërkontinentale Titan II.

Pjesa nëntokësore ka dyer masive që shërbejnë për t’i bërë ballë edhe shpërthimeve.

Hapësira nëntokësore mund të kthehet në një strehë të vërtetë për dikë që pëlqen të ndërtojë, e madje mund të kthehet edhe në shtëpi.

FOTO GALERI
1/14
E vetmja mënyrë për t’u futur është ky kapak...

Top Channel