Klodi Hoxha është një aktor shumë i dashur për publikun. Por sa i përket jetës private ai ka qenë diskret dhe është përpjekur ta mbaj sa më të fshehte.

Në një interviste me Kilda Hysenbegasin në Pop Culture, Klodi ka zbuluar për herë të parë partneren e tij.

Aktori ka treguar se nuk ka bërë celebrime akoma por s’ka qenë asnjëherë beqar duke nënkuptuar se ka patur një lidhje të gjatë dhe djali ishte në planet e tyre.

“Nuk është person publik, është zysh dhe jep mësim në shkollën Partizani, thjesht nuk ka ardhur momenti dhe nuk ka dal, por së shpejti do dalë, mbase edhe në një intervistë të katërt”- ka treguar Klodi.

Top Channel