Një libër i ri, me titullin “Paralajmërimi” që pritet të dale në shitje së shpejti, paraqet në mënyrë mjaft kritike profilin publik të presidentit Trump.

Një libër i ri, me titullin “Paralajmërimi” që pritet të dale në shitje së shpejti, paraqet në mënyrë mjaft kritike profilin publik të presidentit Trump. Autori është anonim, dhe thotë se ka vendosur të dalë pa emër  për të mbajtur Presidentin Trump në qendër të vëmendjes. Sa dihet mbi përmbajtjen e librit dhe autorin e tij dhe cili ka qenë reagimi i Shtëpisë së Bardhë.

Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë Ilir Ikonomi në edicionin e orës 19:30.

 

Top Channel