Në Shtëpinë Tonë/ A i kaloi të gjitha provat fshesa Nano?

08/11/2019 14:39

Sot, “Në Shtëpinë Tonë” do testojmë fshesën Rovus me teknologjinë Nano, për të cilën Top Shop Albania ka rezervuar dhe një ofertë ekskluzive.

Si thoni, i ka kaluar të gjitha provat fshesa Nano? Vetëm sot e përfitoni me një çmim special…

Top Channel