Foto Ilustruese

Drajkovc/Shtërpcë. Një banorë e zonës, me kombësi serbe ka kërkuar ndihmë pasi disa persona të panjohur kanë hyrë me forcë në një kishë dhe kanë vjedhur një sasi parash, shuma është ende e paqartë.

Top Channel