"Charlie’s Angels", do të lançohet në 14 Nëntor

Që prej filmit “Frozen II” e deri tek “The Irishman” dhe “Charlie’s Angels”, këto janë 10 filmat që nuk duhet t’i humbisni këtë muaj nëntor.

FOTO GALERI
1/10
"Frozen II", do të lançohet në 20 Nëntor

Top Channel