Artistja autodidakte Tina Hodo, e ftuar në studion e emisionit “Në shtëpinë tonë” tregon për artin në 3D, çfarë është ky art dhe çfarë krijohet.

Pas një eksperience relativisht të gjatë ajo shprehet se punime të tilla janë shumë të kërkuara për shkak të kujtimit që duan të mbajnë në 3D, ndoshta duart e të gjithë familjes, këmbët e bebeve por edhe barku i një nëne shtatzanë.

Sipas saj në Gjakovë nuk është shumë i njohur por ajo tregon arsye se përse duhet që të paktën një punim të tillë ta kemi në shtëpi.

Top Channel