Ambasadori i BE-së Luigi Soreca pas ‘Jo’-së që Europa dha për çeljen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, ka thënë se dy shtetet nuk duhet të heqin dorë nga përpjekjet e tyre.

Soreca thotë se do vijë dita kur të dyja vendet do të jenë anëtare të BE-së.

“Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria nuk janë fajtorë për këtë … Sot do të doja t’u dërgoja një mesazh miqve tanë dhe ju lutem mos hiqni dorë … Unë nuk kam asnjë dyshim absolutisht se një ditë do të bëheni anëtarë të plotë të ?? ”, shkruan Soreca në Twitter.

Top Channel