Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut nuk kanë marrë “Po”-në për çeljen e negociatave për në BE.

Në lidhje me këtë ka pasur shumë reagime, ku Franca ishte ajo më e vendosura që ishte kundër.

Pas lajmit për mos hapjen e negociatave, agjensia Italiane e lajmeve Ansa ka shkruar se Zoran Zaev ka dhënë dorëheqjen.

Nga Shkupi ende nuk ka konfirmim zyrtar, por po shqyrtohen të gjitha opsionet.

 

Top Channel