Punimet te “Arena kombëtare” në kryeqytet janë duke vazhduar me intensitet të lartë.

Pas shtrimit të fushës dhe testimit të ndriçimit, tani është duke iu dhënë dora e fundit në pjesën e jashtme.

Synimi është që stadiumi të jetë gati për ndeshjen e nëntorit midis Shqipërisë dhe Francës.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel