Marsida Qatja, në shtepinë e së cilës ndodhi ngjarja e Kavajës, me nje të vdekur dhe një të plagosur rrëfehet sonte në emisionin “Open”, në Top Channel.

Ajo tregon raportin me viktimën dhe personat që ishin atë natë në shtëpi kur ndodhi krimi.

Intervisten e plotë të saj e ndiqni në orën 21.00, në Top Channel.

Top Channel