Emisioni “Hipokrati”, në këtë sezon televiziv, ka hapur rubrikën “Profil në 5 minuta”.

Në fund të çdo emisioni, teleshikuesit do të kenë mundësi të ndjekin këtë rubrikë. Rubrika “Profil në 5 minuta” krijon mundësi për çdo subjekt që ushtron aktivitetin e tij në fushën e shëndetësisë si: Spitale, Klinika, Laboratorë, Firma farmaceutike, dyqane, të prezantojnë shërbimet dhe produktet e tyre të ofruara për pacientët dhe klientët shqiptarë.

Për t’u bërë pjesë e “Hipokratit”, nëpërmjet rubrikës “Profil në 5 minuta” mjafton të na shkruani në adresat tona në rrjetet sociale:

Fb: Hipokrati – Top Channel; Instagram: hipokrati.tch, si dhe në: email: [email protected]; celular: +355 69 20 21 727

Top Channel