Të gjithë femrat mund të veshin modernen frymëzuar nga tradita.

Muzeu i Stilit Ethnovibe në Pazarin e Vjetër të Korçës inspiruar nga veshjet korçare. Fundjavat janë gjithmonë të veçanta në Korçeën e traditave të bukura! Pazari i Vjetër këtë të shtunë ngjan me një pasarelë gjigande.

Me emocionet EthnoVibe të Muzeut të Stilit: Fashion, Art, Muzikë, Festë erdhën në një event të vetëm. Frymëzuar nga veshjet tradicionale të Korçës, stili modern erdhi i veçantë dhe bashkëkohor.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel