Viktima e 9-të nga cigaret elektrike/ I shkaktoi një sëmundje të rëndë në mushkëri

24/09/2019 10:48

Viktima e nëntë është regjistruar në SHBA nga ajo që njihet gjerësisht si “vaping”, e cila s’është gjë tjetër veçse tymosja (thithja dhe nxjerrja) e avullit të prodhuar nga cigarja elektronike (ose një pajisje tjetër e ngjashme).

E gjitha kjo ndodh në një kohë kur në SHBA duket se ka shpërthyer një sëmundje misterioze e mushkërive. Autoritete përkatëse paralajmëruan një shtim të viktimave të cigareve elektronike, ku deri më tani raportohet se janë prekur 530 njerëz.

Viktima e tetë ishte një burrë nga Kansas, i moshës 50-vjeçare, ndërkohë që po në Kansas ndërroi jetë pak kohë më parë edhe një grua mbi të 50-at.

Për më shumë rreth çështjes në fjalë lexoni më poshtë:

  E vërteta mbi cigaret elektronike dhe pajisjet e tjera alternative

Top Channel