Një vajzë shpërndau në internet videon e propozimit për martesë që i kishte bërë i dashuri, por fatkeqëisht ky nuk ishte me fund të lumtur.

Ai kishte hyrë në akuarium dhe i kishte shkruar në një fletë “S’e mbaj dot frymën mjaftueshëm për të të thënë se sa të dua, por çdo gjë që dua tek ti, e dua çdo ditë e më shumë”.

Ndërsa te pjesa e pasme e letrës i kishte shkruar kërkesën për t’u martuar.

Fatkeqësisht, gjatë procesit për të dalë, i dashuri i saju mbyt dhe humbi jetën. Ende nuk është e qartë se si u shkaktua mbytja.

FOTO GALERI
4/4

Top Channel