Fryrja e barkut është një nga gjendjet më të shpeshta të shumë prej nesh, ku 10-30% e popullsisë botërore vuajnë sistematikisht prej saj. Menstruacionet ose konstipacioni janë vetëm disa nga shkaqet kryesore, por nëse situata në fjalë nis e bëhet kronike, pas saj mund të fshihet diçka edhe më e rëndë.

FOTO GALERI
2/6
Sëmundja inflamatore e zorrëve (IBD), e cila është një gjendje që prek kryesisht zorrën e trashë dhe mund të shkaktojë diarre, dhimbje barku dhe madje edhe fryrje.

Top Channel