Një lajm i rremë për një tërmet ka alarmuar jo pak qytetarët e kryeqytetit duke shtuar panikun në radhët e tyre dhe duke bërë që ata të braktisin shtëpitë duke dalë në rrugë dhe sheshe.

Për këtë ka reaguar edhe kryetari i grupit parlamentar në Partinë Socialsite, Taulant Balla.

“Parashikimi i tërmetit është i pamundur. Përhapja e njoftimeve të qëllimshme, të rreme për të shkaktuar panik, është vepër penale dhe dënohet deri në 5 vite burgim!”, shkruan Balla.

Top Channel