Një tjetër tërmet është ndjerë para pak sekondave.

Lëkundjet ishin të forta dhe zgjatën disa sekonda.

Raportohet se këto janë postlëkundjet që vijnë pas lëkundjes së madhe që kanë ndodhur në orën 16:05. Sipas raportimeve lëkundjet ishin me magnitudë 4.9.

Top Channel