E gjendur në një prej çadrave të montuara në stadiumin e Durrësit, fill pas tërmeteve, një grua tregon për Top Channel se ku ndodhej në çastet e lëkundjeve dhe se si e përjetoi gjithçka që ndodhi.

Top Channel