Sot, Shqipëria u shkund nga një tërmet i fuqishëm duke shkaktuar disa të plagosur dhe dëme të shumta materiale.

Me të rënë tërmeti qytetarët dolën jashtë dhe kanë refuzuar të hynë në banesat e tyre. Banrët kanë thënë se do ta kalojnë natën jashtë, ndërsa 6 kampe po ndërtohen në Tiranë për të strehuar përkohësisht qytetarët e prekur.

Top Channel