Tërmeti nuk ka pushtuar vetëm mediat vendase por është raportuar edhe nga mediat e huaja.

CNN ka shpjeguar tërmetin e fuqishëm në Shqipëri. “Një tërmet i fuqishëm ka goditur Shqipëri”- shkruan CNN dhe vazhdon shpjegimin me grafika.

Edhe mediat greke kanë shkruar për tërmetin në Shqipëri. Në raportimin e mediave greke thuhet se se lëkundjet u ndjenë edhe në Greqi.

Ju ftojmë të shikoni fotot e raportimeve të mediave të huaja:

FOTO GALERI
1/5

Top Channel