Në Korçë nis sot një festival muzike që do të zgjasë tre ditë. Në sheshin qendror të pazarit të Korçës do mbahen koncerte me muzikë xhaz, rrok dhe pop.

Mbrëmja e parë me muzikë jazz i kushtohet figurës së Gjon Milit fotografit të njohur, me origjinë nga Korça. 

Top Channel