Sorollatjet pranë Zyres së Kadastrës në Lezhë janë kthyer në një problem të madh dhe shqetësues për qytetarët që çdo ditë që janë të detyruar të kërkojnë shërbim pranë kësaj drejtorie.

Në zyrat gjen qytetare që thonë se hyjnë e dalin pa mbaruar punë

Situata të tilla përsëriten edhe në këtë qytet ku në çdo vëzhgim gjen njerëz të frustruar nga stërmundimi i radhëve.

Top Channel