“Fresher Week”, ose “Java e studentëve të vitit të parë”, siç quhet ndryshe, është java e fundit e pushimeve për sistemin universitar në Angli.

Për këtë arsye, universitetet e kanë zakon që të bëjnë organizime të ndryshme, në mënyrë që të sapoardhurit të njihen me njëri-tjetrin dhe me institucionet një javë para se të fillojë shkolla.

Por sigurisht, është e vështirë që këto festa të mos dalin duarsh e të mos përfundojnë në një mbrëmje të shfrenuar nëpër lokalet e natës.

FOTO GALERI
1/30

Top Channel