Pyejet e Berzhitës janë përfshirë nga flakët.

Në numrin e Ti Raporton në Top Channel kanë mbërritur disa foto dhe video që tregojnë flakët.

Deri në këto momente duket se banorë e kanë luftuar të vetëm zjarrin. Nuk dihet ekzaktësisht se është sipërfaqja pyjore e djegur.

Ju ftojmë të shikoni pamjet:

FOTO GALERI
2/3

Top Channel