Kimberli nuk është thjesht mdele. Ajo ka frymëzuar ndjekësit e saj jo vetëm për fotot artistike, por dhe për mënyrën se si i bën në kushte shtëpie.

Ajo quhet Kimberli Daglas dhe pasi i mahnit me fotot e saj shumë të bukura artistikisht, ajo u tregon edhe se si i realizon.

Fotot u bënë virale dhe janë shpërndarë me mijëra herë në internet.

FOTO GALERI
1/30

Top Channel