Pojan në Fier, është porta hyrëse drejt Apollonisë.

Por sa e njohim dhe sa dimë ne për të? Çfarë thonë banorët dhe si jetojnë? Përse askush nuk ndalon aty, por të gjithë shkojnë vetëm drejt qytetit antik?

Stacioni rradhës i Ilnisa Agolli, ështe pikërisht këtu. Me bukurinë e lashtë të Apollonisë, Pojani merr tjetër madhështi në Fshatrat e Shqipërisë

Top Channel