Video/ Testimet përfundojnë me sukses, Amerika prodhon ‘raketën e padukshme’

12/09/2019 06:52

Ka nisur një luftë e re për avancimin e armëve të shkatërrimit në masë. Amerika së fundmi ka testuar një raketë të ‘padukshme’.

Bëhet fjalë për një raketë e cila arrin shpejtësinë 10.620 km në orë ose e thënë ndryshe 3 km për 1 sekondë.

Sado që ngadalsohet pamja, raketa është shumë e vështirë për tu shikuar. Eskpertët thonë se testet e para kanë dalë me sukses.

Kjo do t’ia bëjë të vështirë jetën edhe sistemeve raketore të vendeve armike të Shteteve të Bashkuara, duke filluar nga Kina, Rusia dhe Korea e Veriut.

Ju ftojmë të shikoni videon:

Top Channel