Procesi Sportiv hap audicionet për të qenë pjesë e Fan Club Procesi Sportiv

12/09/2019 11:58

Merresh me sport, je tifoz, vajzë ose djalë, apliko për të qenë pjesë e Fan Club Procesi Sportiv dhe çdo të hënë mund të jesh i pranishëm gjatë emisionit live për të dhe në mendime të ndryshme në lidhje me temat që diskutohen në studio.

Çdo skuadër e madhe ka fan club e saj, behu pjesë e skuadrës së Procesit Sportiv.

Apliko!

http://aplikime.top-channel.tv/funclub/

Top Channel