Nuk është e lehtë ta kontrollosh fuqinë e dashurisë, dhe një fshat në Indi e mësoi me pahir.

Të përvuajtur nga thatësira, fshatarët në Madia Pradesh të Indisë u mblodhën dhe sipas një tradite të lashtë organizuan ceremoninë martesore të bretkosave, gjë që do të sillte ardhjen e shirave. Dhe shirat në fakt vërshuan, që pas martesës. Vërshuan, por nuk pushuan. Që prej asaj dite, shirat ranë 26% më shumë se normalja.

Fshatarët e quajtën më shumë të suksesshme se ç’duhej fuqinë magjike të çiftit të sapomartuar, ndaj organizuan një tjetër ceremoni. Këtë herë për t’i divorcuar.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel