“Oferta më e mirë” është program më i ri i cili ka nisur transmetimin premierë çdo të enjte në orën 18:00 ne kanalin e Top Channel në Youtube.

Oferta më e mirë” është nje emision qe i kushtohet reklamimit të bizneseve me anë të videove, intervistave me përfaqësues të biznesit, dhe realizim e profileve të bizneseve.  Ky program është  një udhëzues për produktet, shërbimet, çmimet, ofertat, që bizneset ofrojnë për konsumatorin, si dhe për identifikimin e nevojave të konsumatorit.

Media online e ka bërë shumë më të lehtë përhapjen e informacionit brenda pak minutash. Teknologjia ka shtuar alternativat edhe për konsumatorin, duke i tërhequr vëmendjen në internet, dhe kryesisht në platformën YouTube. Reklamat në në Youtube kanë pësuar një rritje të shpejtë dhe tërheqin vëmendjen e klientit.

Emisioni realizohet brenda ambienteve të bizneseve. Te gjithë bizneset brenda dhe jashtë Shqipërisë mund të jenë pjesë e emisionit “Oferta më e mirë” duke reklamuar produktet dhe shërbimet që  ofrojnë.

Na kontaktoni ne adresen e email : [email protected] si dhe na kontaktoni në numrin +355684030528.

Top Channel