Ka filluar shtrimi i tapetit te stadiumi Arena Kuq e Zi.

Pas 4 ditësh përfundon dhe për 30 ditë do jetë gati për të luajtur.

Ndërsa inagurimi do jetë në nëntor.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel