E kishit menduar ndonjëherë se sa gjatë mund të rezistojë trupi i njeriut në secilin prej planeteve të sistemit diellor? Nisur nga studimet përkatëse mbi secilin prej këtyre trupave qiellorë si dhe falë një përllogaritjeje të thjeshtë gramatikore, në këtë galeri fotosh do të gjeni përgjigjet e duhura.

FOTO GALERI
1/7
(Urani) As edhe një moment të vetëm- Përzierja e nxehtë e ujit, amoniakut dhe metanit nuk do t'ju jepte mundësinë as të zbrisnit në këtë planet.

Top Channel