Në shoqërinë e sotme, është e lehtë të ndjehemi të gjykuar nga të tjerët, por gjykatësit më të ashpër ndaj nesh jemi vetë ne. Nivelet e vetëvlerësimit që kemi nuk janë gjithmonë të shkëlqyera dhe ka njerëz që me të vërtetë kanë pak besim në aftësitë e tyre.

Ata mund të marrin shembuj nga të tjerët, të cilët madje janë të verbër për gabimet e tyre. Horoskopi na tregon nivelin e vetëvlerësimit të çdo shenje të zodiakut. Lërini yjet të na ndihmojnë të njihemi më mirë!

FOTO GALERI
1/12
Dashi- Nëse do të organizonit një kurs të vetëvlerësimit, me siguri do të kontaktoheshit për të qenë mësues dhe me të vërtetë do të ishit më i miri në treg. Ju jeni të vetëdijshëm për të patur shumë cilësi, por nuk jeni të vetëdijshëm për të patur sa më shumë defekte (dhe, me të vërtetë, ju i konsideroni ato cilësi të karakterit tuaj). Nuk është sekret që ju jeni shumë të fortë dhe jo vetëm fizikisht. Ju gjithashtu mund të ndihmoni në përmirësimin e vetëvlerësimit të miqve tuaj, të cilët shohin tek ju një model të mrekullueshëm.

Top Channel