Udhëtimet janë shplodhëse dhe të shumëpritura, për aq kohë sa jeni duke i bërë gjërat në mënyrën e duhur. Por ç’ndodh nëse gabimisht shkrepni një fotografi në vendin e gabuar?

Njihuni në këtë galeri fotosh me 6 vendet ku fotot janë TË NDALUARA!!!

FOTO GALERI
1/6
Red Light District në Amsterdam, Hollandë është tejmase i famshëm për bordellot, kanalet piktoreske dhe kafenetë e zhurmshme. Në këtë zonë të qytetit nuk sugjerohet të shkrepni fotografi, aq më tepër në drejtim të xhamave ku ndodhen vajzat.

Top Channel