I keni parë dhe riparë vazhdimisht filmat vizatimorë, por me shumë mundësi, disa nga skenat e mëposhtme, vështirë të kenë rënë në sytë tuaj.

Shihni galerinë…

FOTO GALERI
1/8
Te “Brave” (2012) një nga shigjetat që lëshon Merida, i cek dhe pret faqen.

Top Channel