Futbollistët e Komunës së Prizrenit do të kenë edhe një stadium të ri ndihmës. Në zonën e Korishës pranë qytetit u përurua sot impianti i ri që do të ndihmojë në stërvitjen dhe zbulimin e talenteve të reja në Kosovë.

Ministri i Sporteve, Kujtim Gashi që e shfrytëzoi këtë dalje për fushatë, premtoi të tjera projekte të tilla, ndërsa kreu i federatës së futbollit Kosovar tha se do të shtohen këto fusha në mbarë vendin.

Federata e Futbollit të Kosovës në bashkëpunim me ministrinë e Sporteve, premtoi nëj tjetër fushë për futbollin në zonën e Gjonaj.

Top Channel