Kompania low-cost, EasyJet, do të nisë fluturimet nga aeroporti i Malpensës në Milano drejt kryeqytetit Shqiptar, Tiranës, më 28 nëntor.

Kjo bëhet e ditur nga axhenda e fluturimeve të kompanisë. Fluturimet nga Malpensa në Nënë tereza, do të jenë dy herë në javë, të enjteve dhe të dielave dhe biletat janë që tani në shitje.

EasyJet operon edhe fluturimet nga aeroporti Nënë Tereza në Rinas drejt Gjenevës, në Zvicër.

Top Channel