Vlora sërish është e mbingarkuar nga lëvizja e automjeteve. Çdo mëngjes në dalje të qytetit krijohet kjo radhë e gjateë dhe e lodhshme për pushuesit.

Dita e hënë ishte edhe më e ngarkuara në trafik, kjo për shkak se në përfundim të festës së Kurban Bajramit shumë pushuesë ju drejtuan jugut të Shqipërisë.

Shkaku i trafikut është edhe mosrespektimi i sinjalistikës dhe parakalimet e gabuara, por edhe parkimet që krijohen pranë plazheve përgjatë rrugës nga Vlora drejt Orikumit.

Ky fluks në ikje mbasditeve krijohet në krah te kundërt.

Top Channel