Në kohët e sotme, kompanitë e makinave duket sikur prezantojnë modele të reja vit pas viti.

Larmia e versioneve, dizenjove e modeleve është aq e madhe sa as dashamirësit më të mëdhenj të  makinave nuk i ndjekin dot.

Prodhimi mesatar për një model të ri është rreth 6 vite. Kjo do të thotë që kur një kompani sjell një model të ri, teksa e shesin, janë duke planifikuar modelin pasardhës.

Megjithatë, industria e makinave është plot me modele specifike që janë prodhuar për shumë vite, më shumë se ç’prisnin vetë kompanitë.  Këto janë disa prej tyre.

FOTO GALERI
2/14
Fiat Panda u prodhua për herë të parë në vitin 1980, dhe vazhdoi deri në 2003. Edhe pse të vogla, “Panda” kishte hapësirë, çmim të leverdisshëm dhe mirëmbahej lehtë.

Top Channel