Ka kafshë që duken sikur kanë gjetur mantelin e padukshëm të Harry Potter për t’u mbrojtur nga grabitqarët.

Disa prej tyre janë plotësisht të tejdukshme dhe vetëm një palë sy zbulojnë ekzistencën e një krijese nën lëkurën e qelqtë.

Pjesa më interesante është se disa prej tyre nuk kanë lindur si kjo si specie, por kanë evoluar llojet e trupit të tyre në një transparencë të pjesshme ose të plotë ndër vite.

FOTO GALERI
2/16

Top Channel