Fluks të shtuar udhëtarësh ka edhe në portin e Vlorës. 1600 persona kanë mbërritur sot me dy tragetet e linjës Vlorë-Brindisi, ndërsa 6300 është numri i tyre vetëm këto tri ditë të fundit.

Ky sezon ka njohur rreth 20 përqind më shumë pasagjerë, referuar sezonit të kaluar. Ka prej tyre që vijnë për të kaluar pushimet në vendlindjen e tyre, por ka dhe nga ata emigrantë që vijnë thjesht për një dasmë.

Prej fillim gushtit në total të ardhurit nëpërmjet kësaj linje kanë regjistruar shifrën 15.800 persona.

Top Channel