Shumë kryeqendra botërore janë të paralizuara nga trafiku i vonuar dhe vonesat e mjeteve të transportit publik.

Por, ka edhe disa qytete të tjera, ku çdo gjë funksionon si të ishte e kurdisur.

Kompania e konsultimeve mbi burimet njerëzore, “Mercer”, ka publikuar rezultatet e një anketimi mbi cilësinë e infrastrukturës së qyteteve të mëdha, në botë.

Renditja e 21 qyteteve me infrastrukturë më të mirë, është si më poshtë…

FOTO GALERI
1/21
21. Stockholm, Suedi

Top Channel