Muaji korrik dhe gjysma e gushtit kanë qenë shumë të nxehtë dhe njerëzit kanë gjetur mënyrë nga më të ndryshme për ta përballuar.

Në disa raste i nxehti ka shkaktuar edhe dëme, siç janë shkrirja e shkallëve.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel