Në plazhet e Kalifornisë së Jugut një shkëmb u shkëput duke shtypur tre persona dhe duke larguar pushuesit të tmerruar.

Ishin Rojat e plazhit ato që nxorën njerëzit e bllokuar nën shkëmb ku një grua ndërroi jetë menjëherë kurse dy të tjerë ndërruan jetë në spital nga plagët e marra.

Sipas zyrtarëve, masivet shkëmbore në brigjet e Kalifornisë jugore pësojnë shkëputje 4-5 herë në vit, por nuk ka ndodhur prej vitesh që të shkëputet një masë kaq e madhe.

Top Channel