Lista e personazheve më të ndjekur në Instagram tregon edhe se cilët fitojnë më shumë për çdo postim që mund të bëjnë në formë reklame në llogarinë e tyre.

Lista është krijuar nga HopperHQ, një program që mat të dhënat e brendshme të Instagramit si dhe të dhënat publike, për të kuptuar se cilët të famshëm fitojnë më shumë.

FOTO GALERI
1/20
Ronaldo de Assis Moreira 47 milionë ndjekës, 256.000 dollarë për postim

Top Channel